Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ



Είναι γνωστό ότι δεν παρακολουθώ και δεν κρίνω τα «έργα» και τα λόγια του τ. Νομάρχη Θ. Καλλιοντζή.
Εν τούτοις, επειδή στη χθεσινή του συνέντευξη αναφέρθηκε, πάλι, υβριστικά στην Α.Κ.Ε.Π., αναγκάζομαι να του απαντήσω.
Είναι γνωστό ότι ο συνδυασμός της Α.Κ.Ε.Π. προϋπήρχε από το 1995 και ειδικά για τις εκλογές του 2010 είχε κάνει τη διακήρυξη του τον Ιανουάριο του 2010, όταν παρουσίασε μέρος του συνδυασμού της.
Ο δικός του συνδυασμός παρουσιάσθηκε λίγες μέρες πριν τις εκλογές, αφού ο ίδιος έκανε τους δικούς του πολιτικάντικους υπολογισμούς και έθεσε τους εκβιαστικούς όρους του. Γιατί άραγε η Α.Κ.Ε.Π. είναι ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΟΣ συνδυασμός και όχι ο περιστασιακός δικός του, που συγκροτήθηκε ως εργαλείο για τη βουλευτική ανέλιξη του ιδίου; Δεν φαίνεται αυτό και από το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές εγκαταλείπει τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να γίνει βουλευτής, υποτιμώντας τους ψηφοφόρους του.
Διασπαστής θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ο ίδιος που το 2006 αγκάλιασε και στήριξε το διασπαστικό συνδυασμό, για ίδιο πολιτικό όφελος.
Ας πάψει λοιπόν να χαρακτηρίζει το συνδυασμό της Α.Κ.Ε.Π. διασπαστικό, γιατί και ο ίδιος, μαζί με τους άλλους με τις επιλογές του και τις πράξεις του δημιούργησε τη διάσπαση στον πολιτικό μας χώρο και παρέδωσε τη διοίκηση του Δήμου σ’ αυτούς που οδήγησαν το Δήμο μας στη χειρότερη κατάσταση που ήταν τα τελευταία 50 χρόνια. Κι αυτό οι ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ δεν θα του το συγχωρήσουν ποτέ.


Σ. Ι. ΕΡΙΦΥΛΛΙΔΗΣ
Πρόεδρος Α.Κ.Ε.Π.
π. Δήμαρχος Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια :