Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Κολομβία - Ροντρίγκεζ λαμπρός την οδηγεί!!!


Ο Χάμες Ροντρίγκεζ πήρε από το χέρι την Κολομβία και την οδήγησε στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εκεί που την περιμένει η διοργανώτρια Βραζιλία!
Ο στράικερ των Κολομβιανών σκόραρε δις (28', 50') για να στείλει με εμφατικό τρόπο την ομάδα του στους «8» του Mundial με το συγκρότημα του Χοσέ Πέκερμαν να επιστρέφει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα Παγκόσμια Κύπελλα έπειτα από 16 χρόνια.

Ο 23χρονος στράικερ της Μονακό γίνεται ο πρώτος που σκοράρει μετά από τους Ριβάλντο, Ρονάλντο (2002) στα πρώτα τέσσερα ματς του Mundial κι αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, μιας και οδηγεί την κούρσα των σκόρερ με πέντε γκολ.

Εξαιρετικοί και οι Οσπίνα, Κουαδράδο, Αρμέρο. Φάνηκε να παλεύει μόνος του από πλευράς Ουρουγουάης ο Εντισον Καβάνι, που ήταν συγκινητικός, αλλά δεν έφτανε... Κατώτεροι των περιστάσεων οι Ουρουγουανοί, που είχαν στο 78' την μεγαλύτερη ευκαιρία τους με τον Οσπίνα να νικάει στο τετ α τετ τον Μάξι Ροντρίγκεζ.

Με απολογισμό 4 νίκες σε ισάριθμα ματς και τέρματα 11-2 η Κολομβία είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης και δίκαια βρίσκεται στην κορυφαία οκτάδα του κόσμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :