Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Γιώργος Καλαντζής : "Η χώρα αναζητά σταθερότητα".


Ευρωεκλογές 2014
«Η χώρα αναζητά σταθερότητα. Δεν χρεοκοπεί. Δεν καταστρέφεται. Πατά γερά στην Ευρώπη. Και την Κυριακή στις ευρωεκλογές οι Έλληνες επιλέγουν υπεύθυνα, με ώριμη σκέψη κι όχι με νευρικότητα. Επιλέγουν αν θέλουν την σταθερότητα ή την αβεβαιότητα». Με τα λόγια αυτά ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Ν. Καβάλας Γιώργος ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ έδωσε το δικό του μήνυμα για τις ευρωεκλογές της Κυριακής 25 Μαΐου 2014, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στην Καβάλα. Καταφέρθηκε εναντίον του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και του Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον επικίνδυνο και ανεύθυνο, παλαιών αντιλήψεων που χαϊδεύει τα αυτιά των Ελλήνων ψηφοφόρων λέγοντάς τους αυτά που θέλουν να ακούσουν, χωρίς να αναφέρει πως θα εξασφαλίσει τα χρήματα που τάζει.
Περιφερειακές εκλογές στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
Για τις περιφερειακές εκλογές ο κ. Καλαντζής απευθύνθηκε στους Καβαλιώτες και τους Δραμινούς ψηφοφόρους που θα κληθούν στην κάλπη την δεύτερη Κυριακή για την εκλογή του Περιφερειάρχη τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ψηφίσουν ενάντια στα συμφέροντα της Καβάλας και της Δράμας. «Εγκληματεί ο Καβαλιώτης ή ο Δραμινός ψηφίζοντας Κομοτηναίο Περιφερειάρχη. Κανείς τους δεν είδε και δεν βλέπει αυτά που βλέπει η Θράκη. Νοσοκομείο Ροδόπης, Προαστιακός Κονοτηνής, κι εμείς ούτε το αιμοδυναμικό εργαστήριο στεφανιογραφίας για το Νοσοκομείο Καβάλας, ούτε τη σιδηροδρομική σύνδεση των Τοξοτών με το λιμάνι Καβάλας, ούτε το 12% για τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους…Που είναι η ίση μεταχείρισης;», Ενώ κατέληξε λέγοντας ότι ο Γιώργος Παυλίδης είναι ικανός και άξιος, φίλος της Καβάλας και προπάντων δίκαιος και η Καβάλα και η Δράμα πρέπει να τον στηρίξουν για να στηρίξουν και τα συμφέροντα της Ανατολικής Μακεδονίας.
Εκλογές στο δήμο Καβάλας
Όσο για το δήμο Καβάλας και την εκλογική αναμέτρηση της δεύτερης Κυριακής, ο Γιώργος Καλαντζής τόνισε πως τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής έδειξαν ότι το 75% των Καβαλιωτών δεν ψήφισε Σιμιτσή. Ο Σιμιτσής ολοκλήρωσε τον κύκλο του και δεν είναι θετικό το έργο του. «Η Τσανάκα  » είπε χαρακτηριστικά, «είναι δήμαρχος Καβάλας. Και είναι προσωπική μου επιλογή. Ο Καβαλιώτης έδειξε ότι δεν θέλει Σιμιτσή από την πρώτη Κυριακή. Και στις επαναληπτικές θα επιλέξει την άλλη λύση. Την Δήμητρα Τσανάκα για δήμαρχο Καβάλας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :